131019098
30 Nisan 2024, Salı

BU YILKİ KUTLAMALAR İPTAL!

29 Eylül 2017, Cuma 06:23

     


Her yıl Eylül ayının son haftası çeşitli etkinliklerle kutlanan İtfaiye haftası bu sene İzmir’deki ‘Dünya İtfaiye Şampiyonası’ dolayısıyla Aliağa’da kutlanmayacak

Rekabet ve heyecan ile dostluk ve barışın bir arada yaşandığı Dünya İtfaiye Şampiyonası’nın meşalesi, ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından yakıldı. 16 ülkenin yer aldığı yarışlarda İzmir’de nefesler tutulurken, dünyanın en güçlü itfaiyecileri arasında heyecan fırtınası esti. Her yıl Eylül ayının son haftası il ve ilçelerde çeşitli etkinliklerle kutlanan İtfaiye Haftası ise personelin olimpiyatlarda görev alması dolayısıyla bu yıl Aliağa’da kutlanmayacak.

Geçtiğimiz yıllarda 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında ilçede tatbikat ve okul ziyaretleri şeklinde gerçekleştirilen İtfaiye Haftası etkinliklerinin gerçekleştirilmeyeceğini belirten Aliağa İtfaiye İlçe Müdürlüğü, Aliağalıları, İzmir Büyük Şehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ve Dünya’nın her yerinden itfaiyecilerin katıldığı şampiyonanın heyecanını izlemeye davet etti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler