131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

JANDARMADAN BAYRAM DENETİMİ

30 Ağustos 2017, Çarşamba 06:48

     


Jandarma, ülke genelinde başlayan 10 günlük bayram tatili nedeniyle trafikte denetimleri sıklaştırdı. Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler de, kurallara uymayan sürücüleri hem uyarıyor hem de bayramlarını kutluyor.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ilçede Kurban Bayramı öncesi yoğun trafik akışının yaşandığı noktalarda trafik kontrollerini sıklaştırdı. Özellikle İzmir-Çanakkale Karayolu ile ilçenin kırsal bölgeleri olan Çaltılıdere, Hacıömerli, Şakran, Güzelhisar mahallelerinde kurulan uygulama noktalarında trafik akışını takip eden jandarma trafik ekipleri, kural ihlali yapan sürücüleri tespit ederek cezai işlem uyguluyor.

YENİ KOMUTAN DA DENETİMLERDE

Sürücülere trafik kurallarına uymaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunan ekipler, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, aşırı hız yapmamaları ve araçtaki herkesin emniyet kemeri takması konularını hatırlatıyor. Karaman İl Jandarma Komutanlığı’ndan Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı’na yeni atanan Jandarma Binbaşı Rıfkı Kulaksız da zaman zaman denetimleri yerinde inceliyor. Denetim yapılan araçlardaki sürücülerle sohbet eden Binbaşı Kulaksız, sürücü ve yolcuların bayramını da kutluyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler