131019098
30 Nisan 2024, Salı

ALİAĞALI MOTOSİKLETÇİLERDEN ‘ZAFER’ TURU

31 Ağustos 2017, Perşembe 06:27

     


Aliağa Adventure Motosiklet Grubu üyesi motosikletçiler, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir araya gelerek ilçenin sokaklarında Türk bayraklarıyla tur attı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yılı nedeniyle bir etkinlik düzenleyen Aliağa Adventure Motosiklet Grubu, akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Aliağa ve çevresinden gelen 40 motosikletli, ilk önce Meydanda bulunan Atatürk Anıtı önünde toplanarak saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudu. Grup daha sonra motosikletlerine astıkları Türk Bayrakları ile korna çalarak ilçede tur attı. Motosikletli grup, trafik polisleri eşliğinde Plajlar Bölgesi, İzmir-Çanakkale Karayolu, Fevzi Paşa Caddesi güzergahında turlayarak tekrar başlangıç noktası olan Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Şaşkın bakışlarla grubu izleyen çevredeki vatandaşlarda alkışlarla motosikletçilere destek oldu.

‘AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK’

Aliağa Adventure Motosiklet Grubu Lideri Akgün Erdoğan etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Aliağa Adventure Motosiklet Grubu olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bizim grup olarak amacımız, eksiksiz koruma ekipmanları ve eğitimle bilinçli sürüş yapabilmenin hazzını tüm motosiklet sürücülerine benimsetebilmek. Tüm toplumsal olaylara motosikletçi perspektifinden bakarak yorumlamak ve motor camiasında farkındalık yaratmak. Bu gün de geçen yıl olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle motorlarımıza taktığımız Türk bayrakları ile Aliağa turu yaptık. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler