131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

AK PARTİ KONGRE ÖNCESİ NABIZ ÖLÇTÜ

2 Mart 2018, Cuma 07:01

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanını belirlemek için ilçe binasında bir araya gelen partililer "Temayül Yoklaması" yaptı. Yoklamada konuşulan isimlerden birinin Ak Parti Aliağa İlçe Yöneticisi İsa Önal olduğu öğrenildi.

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı kongre öncesi temayül yoklaması yaptı. Yoklama için genel merkezden gelen koordinatörler ilçe başkanlığı için üyelerin eğilimlerini yoklarken, gençlik ve kadın kolları ile eski ilçe yönetimi, belirlenecek isimler için oy kullandı.

Eski ilçe başkanları, meclis üyeler, ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Yönetimleri ve mahalle başkanlarının katıldığı yoklamada halen ilçe başkanlığı görevini yürütmekte olan Yaşar Akbulut kendisinin aday olmayacağını ifade etti. Başkan Akbulut gerçekleştirilen temayül yoklaması için “Bu kutlu davanın Aliağa'daki temsilcisinin seçilmesinin ilk adımı olacak olan istişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Liderimize, davamıza en uygun kardeşimizin ilçe başkanlığı için belirleneceğini umuyorum.” dedi. ‘Temayül Yoklaması’nda konuşulan isimlerden birinin de Ak Parti Aliağa İlçe Yöneticisi İsa Önal olduğu belirtilirken İlçe Başkanı Akbulut ve aday adayı Önal objektiflere birlikte poz verdi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler