131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

BAŞKANLIK İÇİN ANKARA'YA ÇAĞIRILDI

17 Nisan 2019, Çarşamba 06:50

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün görevinden istifa etmesinin ardından yeni il başkanını belirlemek için çalışmalar sürüyor. İl başkanlığı görevi için AK Parti Aliağa İlçe eski Başkanı Yaşar Akbulut'un da Ankara'ya görüşmeye çağırıldığı öğrenildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, geçen hafta sonu görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İstifa sonrası AK Parti Genel Merkezi yeni il başkanını belirlemek için çalışmalara başladı. İl yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, milletvekillerinin katılımıyla parti il binasında temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklamasında, Aydın Şengül, Tanfer Kemerli ve Kerem Ali Sürekli’nin ismi ön plana çıktı.

BU HAFTA BELİRLENECEK

Bu isimlerin yanı sıra, AK Parti Aliağa İlçe eski Başkanı Yaşar Akbulut, il eski yöneticilerinden Fevzi Bayram, il eski yöneticilerinden Mustafa Gedikoğlu, Seferihisar İlçe eski Başkanı Hamit Nişancı ve İşadamı Bilal Saygılı’nın da il başkanlığı görevi için Ankara’ya parti genel merkezine görüşmeye çağırıldıkları öğrenildi. Ankara’daki görüşmeler sonrasında AK Parti’nin yeni İl Başkanının bu hafta içerisinde belirleneceği belirtildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler